Thomas Johansens Køreskole

Thomas Johansens Køreskole er startet i 2005 af kørelærer Thomas Johansen.


Jeg har undervist elever både i Bjæverskov, Køge, Solrød, Ishøj, Hvidovre og på Frederiksberg. Køreprøver har jeg i dag i Køge, men har også mulighed for at tage køreprøver i Ringsted, Slagelse, Vordingborg, Nykøbing F. og København.


Køreskolens kontor er beliggende:

Kildebjergs Tofter 13

4632 Bjæverskov


Tlf. 23720383

Mail. tjo0383 @ gmail.com

Web. www.thomaskoereskole.dk


Jeg har teorilokale på Kildebjergs Tofter 13 i Bjæverskov. Der er mulighed for, du kan blive hentet og bragt fra Solrød, Ølby eller Køge St. til teoriaftener. Det koster ikke ekstra. Jeg underviser gerne ude som privatundervisning efter aftale.


Jeg har i dag elever fra Solrød, Jersie, Lille Skensved, Borup, Køge, Ejby, Bjæverskov, Vallø, Strøby Egede, St. Heddinge, Ølby, Ølsemagle, Rødvig, Hårlev, Varpelev, Enderslev, Karise, Ringsted, Fakse, Fakse Ladeplads, Næstved og Præstø.


Praktisk køreundervisning starter fra et sted efter nærmere aftale, der er tilpasset elevens niveau, samt hvad eleven skal lære i den pågældende lektion. Køreundervisningen vil derfor primært foregå i Køge og Solrød, men jeg henter gerne eleverne efter aftale.


Jeg har mange glade elever, unge som ældre, hvert år, der starter og slutter med et kørekort. De fleste er ca. 3-4 mdr. om det, og beståelses % ligger ikke i top. Skulle min beståelses procent ligge på 100 %, skulle jeg afvise elever der har lidt svært ved prøver og de elever der ikke har 100 % troen på sig selv.

 

Mine elever ved jeg er 100 % seriøs. For trafikulykker sker alt for tit, desværre. Derfor er det så vigtigt at få de unge til at forstå, at sprit kørsel, for høj fart, og kørsel uden sele er skyld i over 70 % af alle ulykker.

 

Hvis du er moden, ældre eller pensionist har jeg også kurser hvor man genopfriske sine evner på, f.eks. køreteknisk anlæg, i gode og trygge rammer.

 

Køreskolen ligger meget stor vægt på kvalitet. Jeg har flere års rutine. Samtidig har jeg også vægt på prisen skal holdes nede på den samlede pris på kørekortet. Derfor kan jeg godt når køreprøven er nær, "stramme bissen" på for at få rigtig alvor ud af de sidste kørelektioner inden køreprøven. Dumpeprocenten på landsplan ligger på ca. 50 %. Det tror jeg personligt skyldes ikke så gode kørelærere og meget nervøse elever til prøven.

 

Det er utroligt vigtigt, at få sin elev til at forstå og slappe af til køreprøven, for når en prøve desværre dumpes, skyldes det i 9 ud af 10 tilfælde af eleven ikke kunne tænke klart og roligt, det har jeg på køreskolen arbejdet rigtig meget med og med god succes.Beståelses procenten for en køreskole, er et vidt begreb. En god kørelærer er en kørelærer, der kan hjælpe den "rappe" fyr og den "stille" pige til at bestå. Så de tal der findes på nettet er kun tal men ikke hvordan en kørelærer er, men jeg ved mine elever er glade for vores 100 % seriøse undervisning, selv om jeg laver meget sjov.

 

"Det er vigtigt, at du skal have en sjov og god oplevelse med at tage kørekort, det har du hos os".

 

Om jeg er den bedste kørelærer? Prøv selv!

Anbefal en elev til køreskolen og få en gratis kørelektion, værdi kr. 525,-


Hvis du er elev på køreskolen kan du få en gratis kørelektion ved at anbefale en ny elev til køreskolen. Du får den gratis kørelektion så snart den nye elev har betalt for lovpakken.